Skip to main content

Maler i Aarhus

 • Medlem af garantiordning
 • Firmaet blev grundlagt i 1969
 • Vi kører i hele Nordjylland
 • Vi giver din bolig mere værdi

Din nordjyske malermester i Aarhus

Mangler I en kompetent maler til en igangværende eller forestående renoveringsopgave? Eller trænger køkken, stue, facade eller døre og vinduer til en kærlig hånd og solidt malerarbejde?

Malermester Lars Asmussen er din nordjyske malermester i Østjylland og vi står klar med et uforpligtende tilbud til din næste maleropgave, når du ønsker et gennemført resultat både hvad angår æstetik og funktionalitet.

Vores malerarbejde er således modstandsdygtigt overfor vind og vejr, samt sikrer en rød tråd i bygningskonstruktionen til gavn for et flot resultat i fuld harmoni. Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand.

Hos Malermester Lars Asmussen har vi en række faste samarbejdsaftaler med håndværkere og entreprenører i Aarhus og hele Østjylland, hvor vi udfører malerarbejde i alt fra større entrepriser til mindre renoveringsopgaver. Til private husstande har vi et dedikeret team, som rykker ud og hjælper med alt fra rådgivning om udførelse af maleropgaven, materialer, tilbud og som – ikke mindst – kan indgå i samarbejde med og tilpasse sig eventuelt øvrige håndværkere. Uanset dit behov for malerarbejde, så er alle vores kunder lige vigtige, og vores faglige stolthed sigter mod at levere et resultat, som overstiger kundens forventninger – hver gang.

Maleropgaver fra Malermester Lars Asmussen:

 • Renovering og nybyggeri
 • Facadearbejde
 • Fraflytningslejligheder
 • Filt- og vævopsætning
 • Epoxy-gulve
 • Entrepriser
 • Gulvafslibning, -afhøvling og -behandling

Malerfirma Aarhus – med nordjysk kvalitet

Malermester Lars Asmussen har hovedsæde i Hjørring i Nordjylland, men med stigende efterspørgsel i Aarhus og omegn har vi etableret en afdeling i Aarhus – til gavn for vores kunder, husejere og håndværkere i Østjylland. Vi værdsætter god og ærlig kommunikation og ønsker at komme ud og besigtige opgaven inden vi afgiver et tilbud.

På den måde kan vi sikre den bedste løsning til den billigste pris, og du er garanteret det resultat, som både du forventer – og som vi forlanger. Vores erfarne og veluddannede malersvende går aldrig på kompromis med slutresultatet eller de indbyrdes aftaler og vi håber at få mulighed for at vise, hvorfor vi er en foretrukken samarbejdspartner for en række private og erhverv til både de små og store opgaver.

Maler Aarhus
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud