Skip to main content

Maler i Hirtshals

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler Hirtshals – Malermester Lars Asmussen

Står du og mangler en maler, der kan hjælpe dig med at opfriske børneværelser, soveværelse eller stue? Eller mangler du en dygtig maler, der kan give husets facade en ordentlig omgang, således den igen er ny og lækker at kigge på?

Hos Malermester Lars Asmussen har vi stor erfaring fra en lang række inden- og udendørs malerprojekter i Hirtshals og omegn.

Vi har haft en pensel med i spillet ved projekter hos private og erhvervskunder såvel som bolig- og grundejerforeninger og kan derfor hjælpe dig, uanset hvem du er og om opgaven er stor eller lille.

Ved Malermester Lars Asmussen i Hjørring er vi stolte af at kunne tilbyde dig et af landets mest kompetente og erfarne teams af engagerede malere, der udfører alle opgaver med faglig stolthed. Alle vores kunder er lige vigtige og med know-how og næse for selv de mindste detaljer, udfører vi din næste maleropgave med ét mål for øje – du skal være 100 % tilfreds med slutresultatet!

Vores værdier bygger på kvalitet, ærlighed og tillid, hvorfor transparens og gennemskuelighed også er en helt naturlig del af de aftaler, vi indgår. Når du vælger Malermester Lars Asmussen til at klare din næste maleropgave, kan du altså føle dig helt sikker på, at de priser, vi giver dig, er de faktiske priser. Hver enkelt af vores maleropgaver håndteres professionelt rent fagligt og følges samtidig op af klare aftaler om deadlines, priser samt rammerne for hver enkelt opgave.

Vi kører i Hirtshals – men kunder i hele Nordjylland

Malermester Lars Asmussen har base i Hjørring, men har stor erfaring med alle typer maleropgaver i hele Nordjylland. Vi kører gerne ud, uanset om du befinder dig i Hirtshals, Skagen eller Hjørring. Inden vi påbegynder din maleropgave, foretrækker vi at komme ud til dig på din adresse i Hirtshals eller omegn og besigtige opgaven. Det gør vi for bedst muligt at kunne vurdere opgavens omfang og eventuelle udfordringer. På den måde skaber vi de mest optimale betingelser for, i sidste ende, at kunne udføre malerarbejde af høj kvalitet, med de helt rigtige produkter og den helt rigtige maler.

Står du med en mindre opgave, kan vi tit og ofte give dig et uforpligtende tilbud over telefon.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Oplev et malerfirma, der aldrig går på kompromis med hverken slutresultat eller indgåede aftaler. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at vise dig, hvorfor vi er en foretrukken samarbejdspartner i Hirtshals, til store såvel som små opgaver – til privat og erhverv.

Maler Hirtshals
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud