Skip to main content

Maler i Skagen

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler Skagen – Malermester Lars Asmussen

Står du og mangler en maler, der kan hjælpe dig med at opfriske børneværelser, soveværelse eller stue? Eller mangler du en dygtig maler, der kan give husets facade en ordentlig omgang, således den igen er ny og lækker at kigge på?

Hos Malermester Lars Asmussen har vi stor erfaring fra en lang række inden- og udendørs malerprojekter i Skagen og omegn.

Vi har haft en pensel med i spillet ved projekter hos private og erhvervskunder såvel som bolig- og grundejerforeninger og kan derfor hjælpe dig, uanset hvem du er og om opgaven er stor eller lille.

Hos Malermester Lars Asmussen i Hjørring er vi stolte af at kunne tilbyde et af landets mest engagerede malerteams, der i kraft af erfaring og faglig stolthed tilbyder en lang række forskellige ydelser i forbindelse med malerarbejde i Skagen.

Alle vores kunder er lige vigtige – store såvel som små. Vi udfører enhver opgave med stor know-how og en forståelse for, at selv de mindste detaljer tæller, når der skal leveres et slutresultat i særklasse. Når du vælger Malermester Lars Asmussen til at stå for din næste maleropgave, kan du nemlig være sikker på én ting; vi udfører ALLE opgaver med 100 % kundetilfredshed for som den vigtigste målsætning.

Som det mest naturlige, indgår kvalitet, ærlighed og tillid som en vigtig del af vores værdisæt. Det betyder, at når du vælger Malermester Lars Asmussen til at udføre din maleropgave i Skagen, så skal du til enhver tid føle, at din aftale er gennemskuelig og transparent. Du skal altså ikke være nervøs for en masse gebyrer eller lignende, ligesom du altid kan forvente, at vi overholder den indgåede aftale til punkt og prikke, lige fra deadlines, til valg af ydelser og produkter samt aftale om pris.

Vi kører i Skagen – men kunder i hele Nordjylland

Malermester Lars Asmussen har base i Hjørring, men vi har stor erfaring med alle typer maleropgaver i hele Nordjylland. Vi kører gerne ud, uanset om du befinder dig i Skagen, Hirtshals eller Brønderslev. Inden vi påbegynder din maleropgave, foretrækker vi at besøge dig på din adresse i Skagen eller omegn med henblik på at kunne besigtige den respektive opgave. Ved at besigtige opgaven på adressen, har vi de bedste forudsætninger for at vurdere opgavens omfang samt eventuelle udfordringer. Ud fra besigtigelsen fastlægger vi ligeledes opgavens art og sørger for at vælge den helt rigtige maler til opgaven. Dette er din garanti for et fantastisk slutresultat.

Står du med en mindre opgave, kan vi dog tit og ofte give dig en vurdering samt et uforpligtende tilbud over telefonen.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Oplev et malerfirma, der aldrig går på kompromis med hverken slutresultat eller indgåede aftaler. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at vise dig, hvorfor vi er en foretrukken samarbejdspartner i Skagen, til store såvel som små opgaver – til privat og erhverv.

Maler Skagen
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud