Skimmelsvamp

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud

Referencer

Vi udfører malerarbejde og gulvservice til mere end 200 virksomheder
om året, for både private og erhverv.

Maler til bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp er ikke kun trist og grimt at se på, men kan i værste tilfælde være direkte sundhedsskadeligt. Har du opdaget skimmelsvamp i dit hjem eller på arbejdspladsen, eller evt. mistanke om udvikling af skimmelsvamp, så skal det udsatte område og lokalet undersøges hurtigt muligt for at mindske skader og ikke mindst gener.

Hos Malermester Lars Asmussen behandler og forebygger vi skimmelsvamp, så I igen kan få et optimalt og sundt indeklima. Vi hjælper med at bekæmpe skimmelsvamp inden skaden breder sig og kræver større renoveringsarbejde.

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team af faglærte malere og malersvende, så har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

Kontakt os 40 26 14 76

Malermester til skimmelsvamp

Er temperaturen i rummet/lokalet lav, fungerer ventilationen ikke optimalt eller er bygningens isolering utæt, så er der øget risiko for skimmelangreb som i sidste ende kan forårsage dårligt indeklima og bivirkninger i form af gener som astma, hoste, vejrtrækningsproblemer og hovedpine. Opdages problemerne og den begyndende skimmelsvamp i tide, så kan Malermester Lars Asmussen hjælpe med en forebyggende indsats, så I undgår omfattende renoveringsarbejde. Er uheldet ude og lokalet eller hele bygningen er ramt af skimmelsvamp, så kan vi tilbyde en komplet skimmelløsning, hvor alle inficerede rum renses totalt for skimmelsvamp og efterbehandles så problemet håndteres korrekt – nu og her og på sigt.

Fjern skimmelsvamp – grundigt og effektivt

Hos Malermester Lars Asmussen sørger vi for at bekæmpe problemet og forudsætningerne. Vi leverer en modstandsdygtig og langtidsholdbar løsning mod skimmelsvamp med grundig rengøring og samt korrekt behandling af det udsatte område. På den måde er I sikret mod fremtidig dannelse af svampeangreb.

Til indendørs maling af skimmelfølsomme vægge anvender vi en specialudviklet maling, som forhindrer betingelserne for skimmelvækst. Malingen er særligt velegnet til gipsvægge, i vådrum eller institutioner som fritidsordninger og plejehjem.

Kontakt Maler Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med skimmelsvamp. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Professionelt håndværk

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud