Maler til brandmaling

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud

Referencer

Vi udfører malerarbejde og gulvservice til mere end 200 virksomheder
om året, for både private og erhverv.

Hos Malermester Asmussen er vi certificeret til at udføre brandmaling af træ- og stålkonstruktioner. Brandmaling beskytter overflader mod høje temperaturer og brandpåvirkning ved at malingen skummer op og bremser udviklingen af varmetilgangen.

Vores materialer overholder myndighedernes brandkrav og kan beskytte forskellige typer af konstruktioner mod gennembrænding i op til én time. Værdifuld tid som kan minimere en evt. totalskade til mindre renoveringsarbejde.

Myndighederne stiller i stigende grad øget krav til lokaler med høj varmerisici, men hos Maler Asmussen finder du en sparringspartner som kender reglerne og – ikke mindst – hvordan I er beskyttet bedst muligt.

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team af faglærte malere og malersvende, så har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

Kontakt os 40 26 14 76

Malermester til brandmaling -Professionel håndværker til din erhvervsopgaver.

Vi hjælper og rådgiver om brandmaling til både inden- og udendørs brug.

Malermester Lars Asmussen kører i hele Nordjylland, Hjørring, Aalborg, Hobro, Randers, Aarhus området.

Kontakt Maler Lars Asmussen
Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med brandmaling. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Professionelt håndværk

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud