Skip to main content

Maler til ind- og fraflytning af lejlighed

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler til flyttelejlighed i hele Nordylland

Står du og skal flytte fra din lejlighed og ønsker at få mest muligt af dit indskud tilbage, så kontakt Malermester Lars Asmussen og få et godt og uforpligtende tilbud.

Vi varetager renovering og maling af flyttelejligheder for både lejere og udlejere og ved hvad der skal til for at begge parter får et tilfredsstillende resultat.

Derfor vurderer vi lejlighedens behov for renovering og maling samt afdækker eventuelle skader før arbejdet påbegyndes, så I er sikre på, at få den bedst mulige pris. Kontakt os og hør hvad en lejlighed af jeres størrelse vil koste at male og evt. renovere for mindre skader.

Hos Malermester Lars Asmussen lever vi af tilfredse kunder. Derfor leverer vi altid et professionelt stykke arbejde, som tilgodeser alle parter. Vi udfører ikke overflødigt malerarbejde ved udflytningslejligheder som evt. kan påvirke prisen. Vi leverer et stykke solidt håndværk og garanterer en skarp og individuel pris fra gang til gang.

Maleropgaver ifm. flyttelejligheder

  • Maling og renovering af vægge og lofter
  • Maling af døre, vinduer samt lister og karme
  • Renovering af fugeskader
  • Udbedring af borehuller
  • Nedslibning og lakering af gulve

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med maling af din lejlighed. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Maler fraflytning
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud