Skip to main content

Afslibning af trægulve

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Afslibning af trægulve i hele Nordjylland

Er dit trægulv blevet trist at se på og er det medtaget efter mange års slid? Så læs med her, hvordan der er flere fordele ved at overveje afslibning af trægulve frem for at lægge et helt nyt gulv. Tit og ofte kan det nemlig sagtens svare sig at nøjes med udbedringer af gulvet i form af simpel gulvreparation. Med en gulvreparation kan de fleste nøjes med afslibning af trægulve. Med en professionel gulvafsliber, bliver dit gulv således slebet ned og gjort klar til den efterfølgende behandling.

Hvis du i modsat fald vælger at få lagt et helt nyt gulv, kan du i rigtig mange tilfælde ende med at stå med et kæmpe og omkostningshøjt arbejde. Det være sig i form af lægning af nyt undergulv, almindelig gulvlægning, eventuel installering af gulvvarme og meget meget mere. Såfremt gulvreparation er en mulighed, fx afslibning af trægulve, kan du altså spare rigtig mange penge på hele affæren.

Afslibning af trægulve opdeles overordnet i tre kategorier; let afslibning, fuld gulvafslibning og gulvafhøvling. Den lette afslibning er en metode, der anvendes på gulve, der har ingen eller ganske få ridser/skader. Ved denne metode anvendes en poleringsmaskine, der har til formål at forberede gulvet til efterbehandling. Den fulde gulvafslibning sættes i værk, hvis der er væsentlige ridser i gulvet eller hvis eksempelvis lakken er slidt af i større eller mindre omfang. Den fulde gulvafslibning fjerner således også den eksisterende lakbehandling og giver plads til, at du på ny kan forkæle dine gulve med fx ludbehandling, oliering af gulv eller deslige.

Sidst, men ikke mindst er der den mest omfattende. Nemlig gulvafhøvling. Afhøvling af gulve er noget, man vælger, såfremt gulvet er særligt medtaget i form af dybe ridser og/eller skader, fernisbehandling og ujævnheder. En gulvafhøvling efterfølges altid af en afslibning af trægulvene og afsluttes med ordentlig efterbehandling.

Hvilken type gulvservice, du helt konkret har brug for, kommer altså helt an på, hvordan dit gulv ser ud. En sådan vurdering kan du som udgangspunkt selv foretage. Der kan dog være store økonomiske og tidsmæssige besparelser i at kontakte en professionel gulvmand. En sådan kan nemlig give dig råd og vejledning, set ud fra et sæt erfarne briller, så du derved vælger den rigtige gulvbehandling fra starten af. Uanset om der er tale om afslibning af gulve eller gulvafhøvling.

Gulvafslibning priser

Er du på udkig efter markedets bedste priser på gulvafslibning Aalborg eller et andet sted i Nordjylland? Så kan Asmussen Gulvservice meget vel være den helt rette til at varetage afslibning af trægulvene i dit hjem. Vi har stor erfaring med at slibe trægulve samt vejlede vores kunder omkring muligheder for efterfølgende ludbehandling, oliebehandling, maling af trægulve mv. Det hele afhænger af din stil og dine præferencer og såfremt det teknisk er muligt, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på gulvservice

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste opgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud