Skip to main content

Maler til erhverv og entrepriser

 • Medlem af garantiordning
 • Firmaet blev grundlagt i 1969
 • Vi kører i hele Nordjylland
 • Vi giver din bolig mere værdi

Maler til erhverv i hele Nordylland

Er I på udkig efter en erfaren og seriøs sparringspartner til malerarbejde ved industri, erhvervsejendomme, landbrug eller i forbindelse med entrepriser, så kontakt Malermester Lars Asmussen og få en snak med en fleksibel og selvstændig samarbejdspartner. Vores team af erfarne og faglærte malersvende og håndværkere ved hvad der skal til for at skabe et konstruktivt og effektivt samspil, hvor tingene skal gå op i en højere enhed. Med faste samarbejdspartnere indenfor både detail, industri og ejendomsadministration, er vi vant til at arbejde med professionelle fagfolk.

Vi kan håndtere entrepriseprojekter på egen hånd eller fungere som underleverandør til øvrige håndværkere, men uanset arbejdsfordeling, så går vi aldrig på kompromis med slutresultatet eller indbyrdes aftaler – både hvad angår økonomi og deadlines.

Erhvervs- og bygningsmaler

 • Renovering af butikker, virksomheder og kontorlokaler
 • Klargøring til ind-/udflytning i virksomhedslokaler
 • Maling og renovering af udlejningsejendomme
 • Epoxygulve og vådrumsbelægninger
 • Maling og renovering af trappeopgange for boligadministratorer
 • Erhvervsmaler til entrepriser og totalløsninger
 • Underleverandør til bygherre

Malermester Lars Asmussen har en bred farvepalette, når det kommer til erhvervs- og virksomhedsprojekter. Vi renoverer og maler både butikker, kontor- og virksomhedslokaler samt fungerer som fast samarbejdspartner for en række institutioner (skoler, fritidsordninger, sportshaller) og offentlige byggerier i hele Nordjylland.

Vi er jeres garanti for en selvstændig samarbejdspartner, som kan tage penslen i egen hånd, når en opgave skal gøres færdig til tiden eller I ønsker hjælp og rådgivning til optimal udførelse af en given maleropgave. Du har opgaven og udfordringerne – vi har ekspertisen, den rette know-how og mandskabet, der matcher behovet.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med maleropgaver til erhverv og entrepriser. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud