Skip to main content

Maler til facade og udvendig renovering

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler til facade og udvendig renovering i hele Nordylland

Er facaden begyndt at krakelerer eller er vægge, gavle, døre og vinduer medtaget af alger og grimme belægninger, så få genopfrisket husets facade med en langtidsholdbar facaderenovering. Hos Malermester Lars Asmussen udfører vi alle typer renoveringsopgaver træværk og alle typer facader.

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og vores faglærte malere og malersvende er jeres garanti for et flot slutresultat, som kræver minimalt vedligehold.

Kontakt os for gode råd om valg af materialer, beskyttelse og efterbehandling, så du opnår det rigtige resultat første gang.

Det barske danske klima er hårdt ved husets facade. Sne, frost, tø, regn og bagende sol sætter sine spor på husets ydre og det stiller krav til både materialer og udførelse, hvis du ønsker det bedste resultat, som ikke kræver konstant vedligeholdelse. Hos Malermester Lars Asmussen ved vi, hvad der skal til for at sikre en vedholdt facade i mange år frem og der kan være penge at spare ved at lade en professionel udføre arbejdet på et udsat område som facaden.

Renovering og maling af facade

Grundig behandling af facaden løfter ikke kun husets udseende, men kan tilmed forlænge levetiden på facadeelementer som gavl, udhæng, døre, vinduer mm. Med brug af effektiv grunder, sørger vi for optimal beskyttelse af facadens overflade, så I undgår råd i træ og opløsning af puds, fuger og sten.

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud