Maler til facade og udvendig renovering

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud

Referencer

Vi udfører malerarbejde og gulvservice til mere end 200 virksomheder
om året, for både private og erhverv.

Maler til facade og udvendig renovering i hele Nordylland

Er facaden begyndt at krakelerer eller er vægge, gavle, døre og vinduer medtaget af alger og grimme belægninger, så få genopfrisket husets facade med en grundig og langtidsholdbar facaderenovering. Hos Malermester Lars Asmussen udfører vi alle typer renoveringsopgaver af træ- og stenfacader samt oppudsede vægge.

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og vores faglærte malere og malersvende er jeres garanti for et flot slutresultat, som kræver minimalt vedligehold.

Kontakt os for gode råd om valg af materialer, beskyttelse og efterbehandling, så du opnår det rigtige resultat første gang.

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team af faglærte malere og malersvende, så har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

Kontakt os 40 26 14 76

Malermester og malerfirma til facaderenovering

Det barske danske klima er hårdt ved husets facade. Sne, frost, tø, regn og bagende sol sætter sine spor husets ydre og det stiller krav til både materialer og udførelse, hvis du ønsker det bedste resultat, som ikke kræver konstant vedligeholdelse. Hos Maler Lars Asmussen ved vi, hvad der skal til for at sikre en vedholdt facade i mange år frem og der kan være penge at spare ved at lade en professionel udføre arbejdet ved et udsat område som facaden.

Renovering og maling af facade

Grundig behandling af facaden løfter ikke kun husets udseende, men kan tilmed forlænge levetiden på facadeelementer som gavl, udhæng, døre, vinduer mm. Med brug af effektiv grunder, sørger vi for optimal beskyttelse af facadens overflade, så I undgår råd i træ og opløsning af puds, fuger og sten.

På overfladen ses disse skader og

Professionelt håndværk

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud