Skip to main content

Maler til nybyggeri

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler til nybyggeri samt om- tilbygning

Har I fået bygget drømmehuset eller udvidet hjemmet med et ekstra værelse, større stue eller måske en ny garage, men byggeprojektet mangler den sidste finish, som sætter prikken over i’et? Hos Malermester Lars Asmussen sørger vi for, at jeres investering får lige præcis det udseende, som I forventer – og fortjener.

Vi har malet stribevis af ny-, om- og tilbygninger i hele Nordjylland for både private husejere, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger.

Så søger du en fleksibel og selvstændig arbejdskraft, som kan gøre dine tanker til virkelighed, så kontakt os og få kompetent arbejdskraft til din næste maleropgave.

Uanset om du ønsker hjælp til maling af en ny bygningsdel eller ønsker et godt tilbud på en totalløsning, hvor vi skaber en rød tråd både indvendigt og udvendigt, så kan I trygt overlade opgaven til vores professionelle team af  malersvende. Vi ved, hvad der skal til for at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvor vi gerne giver råd og vejledning om valg af materialer, beskyttelse af overfladen samt efterbehandling. Har I bygget helt nyt eller tilføjet et ekstra værelse, så sørger vi, for at jeres investering får den ideelle behandling – både hvad angår udseende og langtidsholdbar resultat.

Inspiration til jeres nye byggeri

Ønsker I inspiration til valg af farver og materialer, sammenhæng mellem det indvendige og det udvendige samt hvordan I får den bedst mulige kvalitetsløsning med mindst mulig vedligehold, så står vi klar med gode råd og en række referencer, så I kan se, hvad I kan forvente af et samarbejde med Malermester Lars Asmussen.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med maling af enten om-, til- eller nybygning. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Maler til nybyggeri
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team af faglærte malere og malersvende, så har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud