Maler til nybyggeri

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud

Referencer

Vi udfører malerarbejde og gulvservice til mere end 200 virksomheder
om året, for både private og erhverv.

Maler til nybyggeri og om-/tilbygning

Har I fået bygget drømmehuset eller udvidet hjemmet med et ekstra værelse, større stue eller måske en ny garage, men byggeprojektet mangler den sidste finish, som sætter prikken over i’et? Hos Malermester Lars Asmussen sørger vi for at jeres investering får lige præcis det udseende som I forventer – og fortjener.

Vi har malet stribevis af ny-, om- og tilbygninger i hele Nordjylland for både private husejere, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger.

Så søger du en fleksibel og selvstændig arbejdskraft, som kan gøre dine tanker til virkelighed, så kontakt en af vores faglærte malersvende og få kompetent arbejdskraft til din næste maleropgave.

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team af faglærte malere og malersvende, så har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

Kontakt os 40 26 14 76

Malermester i Hjørring –

Vi sætter kulør på hele Nordjylland.

Professionel håndværker til din maleropgave.

Uanset om du ønsker hjælp til maling af en ny bygningsdel eller ønsker et godt tilbud på en totalløsning, hvor vi skaber en rød tråd både udvendigt og udvendigt, så kan I trygt overlade opgaven til vores professionelle team af malere og malersvende. Vi ved hvad der skal til for at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvor vi gerne giver råd og vejledning om valg af materialer, beskyttelse af overfladen samt efterbehandling. Har I bygget helt nyt eller tilføjet et ekstra værelse, så sørger vi for at jeres investering får den ideelle behandling – både hvad angår udseende og langtidsholdbare resultat.

Inspiration til jeres nye byggeri

Ønsker I inspiration til indretning, valg af farver og materialer, sammenhæng mellem det indvendige og det udvendige samt hvordan I får den bedst mulige kvalitetsløsning med mindst mulig vedligehold, så står vi klar med gode råd og en række referencer, så I kan se, hvad I kan forvente af et samarbejde med Malermester Lars Asmussen. Vi har haft en pensel med i spillet ved stribevis af nybyggerier i Nordjylland sender gerne eksempler på opgaver, som viser den forskel og ekspertise vi står for.

Kontakt Maler Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med maling af enten om-, til- eller nybygning. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Professionelt håndværk

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud