Skip to main content

Tapetopsætning, filtopsætning og vævopsætning

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler til filtopsætning og vævopsætning

Skal det gamle savsmuldstapet skiftes ud eller er hjemmets vægge bare triste og grå, så kontakt Malermester Lars Asmussen og få hjælp og rådgivning til valg og opsætning af tapet, filt, væv eller andet.

Vores erfarne malersvende har sans for detaljen og kan hjælpe jer med at finde frem til det helt rette look.

Uanset om I skal have beklædt et regulært vægareal eller der er behov for en mere detaljeret løsning ved eksempelvis køkken eller badeværelse, så har vi erfaringen og det rette mandskab, som sikrer jer et perfekt resultat.

Før arbejdet med opsætningen af tapet, filt eller væv påbegyndes, sikrer vi, at vægoverfladen er jævn, ren og modtagelig overfor ny beklædning. Er der huller i væggen, eller er pudset begyndt at krakelere, så forebygger og udfylder vi revner og skader med spartelmasse samt fjerner eventuelle ujævnheder i overfladen. Væggen skal være jævn og glat for at opnå et optimalt og langtidsholdbart resultat.

Alt afhængig af om opgaven omfatter efterfølgende malerarbejde, eller I selv ønsker at stå for denne del, så sørger vi for omhyggelig afdækning af lokalet, så gulve, kanter og lister ikke tager skade. Vi behandler dit hjem som var det vores eget og forlader det ikke, før I er 100% tilfredse.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine opgaver og udfordringer med nyt tapet, filt og væv. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud