Tapetopsætning, filtopsætning og vævopsætning

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud

Referencer

Vi udfører malerarbejde og gulvservice til mere end 200 virksomheder
om året, for både private og erhverv.

Maler til filtopsætning og vævopsætning

Skal det gamle savsmuldstapet skiftes ud eller er hjemmets vægge bare triste og grå, så kontakt Maler Lars Asmussen og få hjælp og rådgivning til valg og opsætning af alt fra tapet, filt og væv.

Vores erfarne malersvende har sans for detaljen og kan hjælpe jer med at finde frem til det helt rette look. Alt afhængig af jeres beslutning, så undersøger vi markedet og vores leverandører for jeres valg af vægbeklædning, så I kan udnytte vores konkurrencedygtige indkøbspriser.

Uanset om I skal have beklædt et tilgængeligt vægareal eller der er behov for en mere detaljeret løsning ved eksempelvis køkken eller badeværelse, så har vi erfaringen og det rette mandskab, som sikrer jer et perfekt resultat.

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team af faglærte malere og malersvende, så har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

Kontakt os 40 26 14 76

Malermester  og malerfirma til filtopsætning og vævopsætning

Før arbejdet med opsætningen af tapet, filt eller væv påbegyndes, så sikrer vi, at vægoverfladen er jævn, ren og modtagelig overfor ny beklædning. Er der huller i væggen eller er pudset begyndt at krakelere, så forebygger og udfylder vi revner og skader med spartelmasse samt fjerner eventuelle buler i overfladen. Væggen skal være jævn og glat for at opnå et ideelt og langtidsholdbart resultat.

Alt afhængig af om opgaven omfatter efterfølgende malerarbejde, eller I selv ønsker at stå for denne del, så sørger vi for omhyggelig afdækning af lokalet, så gulve, kanter og lister ikke tager skade. Vi behandler dit hjem som var det vores eget og forlader det ikke før I er 100% tilfredse.

Klargøring og grunding af væg

Når løst puds, maling- og tapetrester er fjernet samt huller og revner er spartlet, så vaskes væggen i grundrens. På den måde sikres det bedst mulige resultat og klæbeevne, så I undgår uden synlige mærker og luftbobler under tapeten. Herefter påføres vævlim samt den vægbeklædning I har valgt.

Vi garanterer et pletfrit resultat, hvor vægbeklædningen flugter med lokalets kanter og linjer, men hvis der efterspørges, så kan vi fuge kanter, hjørner og lister ved paneler for at give resultatet den sidste finish. Vi anvender naturligvis malbar fugemasse, som ikke indeholder silikone.

Alt afhængig af valgte type tapet, filt eller væv, så kræver det færdige resultat typisk to omgange maling. Spørg vores malere til råds, så I får det bedste resultat første gang.

Kontakt Maler Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine opgaver og udfordringer med nyt tapet, filt og væv. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Professionelt håndværk

  • Medlem af garantiordning

  • Vi har 48 års erfaring

  • Vi kører i hele Nordjylland

Få et godt tilbud