Skip to main content

Maling af trægulve

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maling af trægulve i Nordjylland

Ud over slibning af gulv med efterfølgende gulvlakering, tilbyder vi hos Asmussen Gulvservice også lud- og sæbebehandling af trægulve og naturligvis maling af trægulve. At male sine trægulve er en rigtig god måde at give både gulvet og rummet et helt nyt udtryk.

Ligeledes vil du med malede trægulve også opleve, at gulvet bliver mere modstandsdygtigt over for slid, såfremt arbejdet er udført korrekt. Inden arbejdet med at vedligeholde dine trægulve påbegyndes, sørger vi altid for at slibe og eventuelt afhøvle gulvene efter behov.

Hvis gulvene i forvejen er lakerede, er det selvfølgelig vigtigt, at lakken slibes af. Såfremt gulvene har store skader fra mange års slid, skal disse udbedres – i slemme tilfælde med en gulvafhøvling.

Vi tilbyder maling af trægulvene i dit hjem i lige netop den farve, du ønsker det. På den måde er du sikker på at få et udtryk, der passer til dig og støtter op om resten af indretningen. Hos Asmussen Gulvservice arbejder vi endvidere altid med professionelle materialer og vælger således også en gulvmaling, der er slidstærk og så skånsom som muligt for gulvet.

Gulvmaling beton – epoxygulv

Maling af gulve er dog ikke kun en mulighed, hvis du har trægulve. Der er ligeledes mulighed for gulvmaling, hvis du har fx betongulve. Her kan der blandt andet vælges et epoxygulv.

Der er nemlig rigtig mange fordele i at vælge et epoxygulv, når det kommer til at male betongulv. Først og fremmest er epoxygulve skridsikre og derfor også den ideelle løsning på rigtig mange arbejdspladser. Det være sig eksempelvis på lagre, produktionsarealer og andre steder, hvor medarbejderne ellers kan risikere at falde på grund af glat underlag.

Derudover har epoxymaling en ekstremt høj slidstyrke. Med et epoxygulv vil du således have et gulv, der kan holde mange år og som modstår daglig slid fra mennesker og maskiner. Man vælger oftest epoxymaling til betongulve, da lige netop denne type gulvmaling binder bedst til betonet.

Epoxygulve findes i rigtig mange farver, så det passer ind i lige netop det rum, hvor du gerne vil have malet med epoxymaling. Idet denne type gulve er lette at rengøre, vil du endvidere opleve, at gulvet – farve såvel som belægning – holder sig pænt længere.

Pris gulvmaling

Det skal kunne svare sig at vedligeholde sine gulve, hvad enten der er tale om slibning af gulv, maling af trægulve eller blot den daglige vedligeholdelse. Det er også derfor, vi hos Asmussen Gulvservice tilbyder nogle af markedets mest attraktive priser på gulvmaling. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det til enhver tid vil være bedre at arbejde med de eksisterende trægulve frem for at lægge helt nyt gulv.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med maling af trægulve i dit hjem? Så kontakt os allerede i dag for en snak om de mange muligheder, uanset om du skal have malet trægulve, betongulve eller klinker i køkkenet.

Maling af trægulve
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud