Skip to main content

Behandling af trægulve

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Behandling af trægulve i Nordjylland

Behandling af trægulve er oftest en billig, men dog stadig ganske god måde at friske det gamle gulv i stuen op på. Det betyder, at du helt uden at skulle lægge spritnyt gulv kan få følelsen af ”nyt gulv”. Blot ved en grundig gulvbehandling.

Det være sig blandt andet i form af gulvafslibning, men det kan også være, hvis du drømmer om at male dine trægulve.

Fordelen ved at vælge behandling af trægulve frem for at lægge et helt nyt gulv kommer derfor både til udtryk i form af sparet tid og sparede penge.

Hos Asmussen Gulvservice har vi stor erfaring med behandling af trægulve. Vi hjælper en lang række forskellige kunder, fra private boligejere til boligorganisationer og har derfor også set lidt af hvert i vores møde med selv samme.

Vælg selv efterbehandling

Når vi beskæftiger os med afhøvling og/eller afslibning af trægulve, kan du vælge imellem en lang række forskellige efterbehandlinger. Det indbefatter blandt andet ludbehandling, oliebehandling, maling af trægulve mv. Fordelen ved at efterbehandle dit gulv, eksempelvis med lakbehandling, er, at gulvet bliver langt mere modstandsdygtigt over for udefrakommende faktorer.

Såfremt du vælger Asmussen Gulvservice til at udføre behandling af trægulvene i dit hjem, sørger vi selvfølgelig for, at du er klædt ordentligt på i forhold til efterfølgende vedligehold. Vi er erfarne inden for området og kan således også fortælle dig om alt fra optimal gulvvask til plejeprodukter og generelt vedligehold.

Pris behandling af trægulve

Vi betragter det som vores fornemste opgave, at hver eneste kunde er glad for det produkt eller den løsning, der købes hos Asmussen Gulvservice. Det betyder, at solidt håndværk går hånd i hånd med gode priser på behandling af trægulve. Du er derfor garanteret gulvservice af allerhøjeste kvalitet, når du kontakter os med henblik på behandling af trægulve.

Tror du, Asmussen Gulvservice kunne være det helt rigtige firma til at stå for gulvbehandlingen i dit hjem? Så kontakt os og hør mere om de mange forskellige løsninger, vi tilbyder som professionelt gulvfirma.

Behandling af trægulve
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på gulvservice

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste opgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud