Skip to main content

Afhøvling af gulve

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Afhøvling af gulve i hele Nordjylland

Når dine gulve er særligt slidte og en almindelig gulvafslibning ikke gør arbejdet, kan det være en mulighed at overveje en gulvafhøvling.

En gulvafhøvling er en mere grundig metode for gulvbehandling end den helt lette gulvafslibning og den fulde gulvafslibning. Afhøvling af gulve vælges oftest, hvis du står med et gulv, der er ekstra slidt og som derfor også kræver ekstra opmærksomhed.

Afhøvling af gulve er dog blot det første led i en gulvbehandling og efterfølges af en fuld slibning, polering, eventuel lakbehandling og en selvfølgelig en god efterbehandling.

Gulvfirma til Afhøvling af gulve i hele Nordjylland.

Gulvafhøvling er således en god idé, når én eller flere af følgende faktorer er til stede i gulvet:

  • Fernis
  • Dybe ridser og skader
  • Lim/limrester fra eksempelvis gulvtæppe
  • Ujævnheder i gulvet

Nyt gulv med afhøvling af gulve

Trægulve kan tit og ofte friskes op, så du slipper for at bruge en masse tid og penge på at skifte hele gulvet. En professionel gulvmand kan således hjælpe dig med at flotte gulve ud af de gamle, du allerede har. Med fuld gulvservice, herunder afhøvling af gulve samt gulvafslibning udført med professionel gulvafsliber, er det ikke svært at give slidte gulve helt nyt liv. Efterfølgende er det altid en god idé at behandle gulvene og uanset om du drømmer om ludbehandlede gulve, malede gulve, lakerede gulve eller noget helt tredje, har Asmussen Gulvservice uden tvivl løsningen til dig.

Professionel gulvmand

Asmussen Gulvservice er din professionelle gulvmand, når du skal have afhøvlet gulve. Igennem erfaring og uddannelse hjælper vi dig med at få lige præcis det gulv, du går og drømmer om – helt uden du behøver lægge et nyt. Vi tilbyder fuld gulvservice fra afslibning af dine gulve til lakering eller ludbehandling af gulvet. Hvad enten du i dag har et plankegulv eller du har et parketgulv, har vi uden tvivl den løsning, der måtte være behov for – fra gulvreparation til gulvbehandling.

Gulvafhøvling priser

Hos Asmussen Gulvservice tilbyder vi markedets bedste priser på afhøvling af gulve. Inden afhøvlingen af dine trægulve påbegyndes, sørger vi for at komme ud til dig og besigtige opgaven. Dette er samtidig din mulighed for at få et tilbud på afhøvling af gulve, gulvafslibning mv. Endvidere samarbejder vi med boligforeninger og varetager således mere eller mindre komplekse opgaver i forhold til maling af vægge i lejligheder, gulvbehandling samt maling af fodlister, karme og vinduesrammer.

Tror du, Asmussen Gulvservice kan være den helt rette samarbejdspartner, når der skal afhøvles gulve i dit hjem? Så kontakt os og hør mere om de mange forskellige muligheder for komplet gulvservice.

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på gulvservice

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste opgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud