Skip to main content

Gulvafslibning i Aalborg og Nordjylland

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Gulvfirma til Gulvafslibning i Aalborg – vi kører i hele Nordjylland

Tit og ofte kan gulvene i vores hjem komme til at se slidte ud efter års brug, hvor vi dagligt går på dem, har møbler stående på dem mv. Det kan også være, du har haft gulvtæppe på og nu har valgt, at tage det af med henblik på at ”blotte” det underlæggende trægulv. I alle tilfælde kan gulvet tit og ofte reddes med en gulvafslibning, hvorved du også kan spare rigtig mange penge på nyt gulv.

Når du skal have foretaget gulvafslibning, står Maler Asmussen klar til at hjælpe dig med netop din opgave. Vores erfaring indbefatter alt fra gulvafhøvling samt gulvafslibning og efterfølgende lakbehandling til oliebehandling og ludbehandling af dit trægulv.

Såfremt du vælger Maler Asmussen til at stå for afslibningen af dit gulv, sørger vi for, at der kommer en professionel håndværker ud, der kan udføre opgaven med gulvafslibning Aalborg, så dit gulv får helt nyt liv. Er du ude i en lidt mere drastisk løsning med eksempelvis maling af trægulv, kan vi også hjælpe dig med dette.

Det skal du vælge

At vælge gulvafslibning er ikke blot dét – at vælge afslibning af dit gulv. Der skal nemlig tages stilling til, hvorvidt gulvet kan nøjes med en let afslibning, om der er tale om en fuld afslibning af gulv eller om der skal foretages en gulvafhøvling.

Let slibning, fuldslibning eller afhøvling af gulve

Det hele afhænger af gulvets stand og naturligvis hvad du vil med dit gulv. En let afslibning tjener det formål at ”rense” gulvet for skidt og snavs med henblik på at klargøre det til efterbehandling. En fuld afslibning af gulve foregår ved brug af professionel gulvsliber, hvor gulvet slibes ned og klargøres til lakbehandling og efterbehandling.

En gulvafhøvling er den mest omfattende af de tre og er den metode, der vælges til det virkelig medtagede gulv. Det kan være, der er dybe ridser eller andre former for skader i gulvet, der kan sidde limrester eller gulvet kan være ujævnt. Hovedsagen er dog, at den almindelige gulvafslibning ikke er nok til at give dig det flotte ”nye” gulv. Når du vælger gulvafhøvling Aalborg, efterfølges behandlingen af en fuldslibning, lakbehandling og efterbehandling af gulvet.

Uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Aalborg og Nordjylland

Der er således flere forskellige metoder, der kan tages i brug, så du kan få et helt nyt gulv – helt uden at skulle skifte det eksisterende gulv. Kunne du tænke dig professionel behandling af trægulv? Så kontakt Maler Asmussen allerede i dag og hør mere om, hvordan vi med afslibning af gulve giver din bolig nyt liv! Vi kommer gerne ud til dig og besigtiger opgaven i forbindelse med gulvafslibning Aalborg.

Gulvafslibning Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud