Skip to main content

Gulvafslibning i Brønderslev

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Gulvafslibning i Brønderslev og omegn

At få lagt nyt gulv kan være en stor og omfattende opgave, der kræver en masse af både dig, din familie og eventuelle håndværkere. Der er naturligvis tilfælde, hvor den eneste rigtige løsning er at skifte det gamle trægulv, men i mange tilfælde kan behandling af trægulve faktisk være nok.

Det kan være i form af en fuld gulvafslibning, maling af trægulve, oliebehandling af trægulve eller noget helt fjerde. Måske dit gulv bare trænger til en polering og god efterbehandling?

I alle tilfælde vil en af disse behandlingsmetoder være langt at foretrække frem for et helt nyt gulv, i forhold til tid og økonomi.

Når du vælger gulvafslibning, differentieres der overordnet imellem to forskellige metoder. Der er den lette afslibning, der foregår som en slags polering, hvor skidt og snavs fjernes fra gulvet med den rette maskine. Formålet med den lette afslibning er at klargøre gulvet til efterbehandling – denne metoder anvendes udelukkende på et gulv, hvor der er få eller ingen skader.

Den anden metode er den fulde gulvafslibning. Her afslibes den eksisterende lak og efterlader således gulvet helt ”bart” med henblik på ny ludbehandling, maling af trægulv eller eventuelt lakbehandling. En fuld gulvafslibning efterlader dit gulv fuldstændig som nyt og med den korrekte vedligeholdelse, vil du have flotte gulve i lang tid.

Gulvafhøvling

Hvis dit gulv er ekstra medtaget og du føler, der er behov for mere drastiske midler end en almindelig gulvafslibning, bør du først og fremmest overveje en gulvafhøvling. Afhøvling af gulve fjerne dybe ridser og skader samt ujævnheder. Derudover kan du med fordel vælge en gulvafhøvling, såfremt dit nuværende gulv er behandlet med fernis eller andre gulvbehandlinger, der kan være svære at fjerne med helt almindelig afslibning.

Din gulvmand – professionel gulvafslibning Brønderslev

Maler Asmussen tilbyder professionel gulvafslibning Brønderslev. Vores team har stor erfaring med alle former for gulvservice. Vi påtager os derfor også gerne opgaven, hvis dit nuværende gulv er blevet trist at se på og trænger til en seriøs opfriskning. Med professionel gulvsliber, solid knowhow og stor erfaring fra lignende opgaver, giver vi dit gulv det, det fortjener.

Pris på gulvafslibning Brønderslev

Tror du, Maler Asmussen kunne være de rette til at give dit gulv nyt liv, når du søger gulvafslibning Brønderslev? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi med godt håndværk og attraktive priser på gulvafslibning kan give dig lige netop det gulv, du drømmer om – helt uden du behøver lægge nyt.

Gulvafslibning Brønderslev
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud