Skip to main content

Gulvafslibning i Frederikshavn

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Gulvafslibning og gulvfirma i Frederikshavn

Gulvafslibning er den ideelle måde, hvorpå du – helt uden at skulle lægge nyt gulv – kan give dit gamle gulv nyt liv. Med en gulvafslibning, fjernes ridser eller andre slidmærker i gulvet og med en god omgang lak eller oliebehandling, vil du aldrig kunne se de gamle slidmærker. Afslibning af gulv foregår med en slibemaskine, hvorpå der sættes sandpapir. Det er naturligvis muligt selv at stå for afslibningen af dit gulv, men der er dog rigtig mange gode grunde til at overveje en professionel gulvmand til at stå for opgaven, når du står foran gulvafslibning Frederikshavn.

Hos Maler Asmussen har vi stor erfaring med afslibning og behandling af trægulve. Når du hyrer os til at stå for opgaverne omkring gulvafslibning Frederikshavn, garanterer vi for et flot resultat, der på alle måder giver hele rummet et løft.

Let afslibning eller fuld gulvafslibning

Når vi taler om gulvafslibning Frederikshavn, kan du vælge imellem forskellige grader af slibning, udført med professionel gulvsliber. Det er mest normalt at vælge en let gulvafslibning, hvis gulvet er i nogenlunde god stand. Det vil sige, at der ikke er dybe ridser i lakken. Ej heller er der store områder på dit trægulv, hvor lakken er slidt af eller på anden vis skadet. Den lette afslibning er, i sagens natur, ikke så omfattende som en fuld gulvafslibning.

Fuld gulvafslibning er den metode, der vælges, når gulvet skal have en ny omgang lak, fordi selve lakken er slidt og i ringe stand. Den fulde gulvafslibning består først og fremmest af en afslibning af gulvet, hvorefter trægulvet lakeres og efterbehandles. I modsætning dertil, poleres gulvet blot ved en let afslibning med henblik på at klargøre gulvet til efterbehandling. Den fulde gulvafslibning efterfølges af lakbehandling og afsluttes med en solid efterbehandling.

Gulvafhøvling

Ved dybe ridser i selve trægulvet eller andre former for skader i gulvet, der strækker sig ud over skader i lakken, vælger man oftest den muligheden for afhøvling af selve gulvet inden den fulde gulvafslibning finder sted.  Afhøvling af gulve er også at foretrække, såfremt der er ujævnheder, limrester eller fernis til stede i gulvet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en let afslibning, fuld gulvafslibning eller gulvafhøvling, når du står foran gulvafslibning Frederikshavn? Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring den optimale løsning og hvordan du bedst muligt får dit gulv til at se ud som nyt igen.

Uforpligtende tilbud på gulvafslibning Frederikshavn

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Frederikshavn? Så kontakt Maler Asmussen allerede i dag. Vi har stor erfaring med alle former for afslibning af gulve og efterfølgende gulvbehandling, herunder lak-, olie- eller ludbehandling eller måske endda maling af trægulv. Det er din garanti for lige netop de gulve, du går og drømmer om – helt uden du behøver at skulle skifte de gamle gulve.

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, således vi bedst muligt kan vurdere, hvor omfattende og kompleks, opgaven er, når du skal have foretaget gulvafslibning Frederikshavn.

Gulvafslibning Frederikshavn
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud