Skip to main content

Gulvafslibning i Hjørring

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Gulvafslibning i Hjørring og omegn

En gulvafslibning foregår ved brug af en professionel gulvsliber, hvorpå der sidder sandpapir, der sliber ridser, skadet lak mv. væk og gør plads til det ”nye” gulv. Det er en metode, der ofte anvendes, hvis det eksisterende gulv trænger til en opfriskning, men dog ikke er blevet så kedeligt endnu, at det er nødvendigt at skifte.

Professionel gulvmand

Maler Asmussen er din gulvmand, når du skal have foretaget gulvafslibning Hjørring. Vi har erfaring med en lang række forskellige opgaver i forbindelse med afslibning af gulve, herunder lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulve og ludbehandling. Ligeledes foretager vi alt fra lette afslibninger til afhøvling af gulve.

Professionel håndværker til gulvslibning – Behandl dit trægulv

Det er en misforstået opfattelse, at et godt trægulv nødvendigvis skal skiftes, bare fordi det er kommet til at se trist ud efter mange års brug. Ligeledes er det vigtigt, at du sørger for at pleje dit trægulv – eksempelvis ved anvendelse af de rette rengøringsmidler – med henblik på at forlænge dets levetid imellem eventuelle slibninger. Med korrekt behandling af trægulv, kan du altså have det samme gulv i mange år og derved undgå et stort renoveringsarbejde med at fjerne det gamle gulv og lægge det nye.

Når der skal vælges afslibning af gulv, er det dog først og fremmest vigtigt at kigge på, hvor medtaget gulvet i virkeligheden er. Hvis gulvet er i relativt god stand og fri for en masse ridser og skader i lak og gulv, er det oftest nok at nøjes med den lette afslibning. Er der derimod større ridser eller områder, hvor lakken helt er slidt af, er det oftest at foretrække en fuld gulvslibning, når du skal have foretaget gulvafslibning Hjørring. En fuldafslibning er en afslibning af lakken, hvorefter gulvet på ny behandles med den valgte lak og afsluttes med en efterbehandling.

Er gulvet ekstra medtaget, kan det være en god idé at overveje afhøvling af gulve. Gulvafhøvling er også en ideel metode, hvis der sidder limrester i gulvet, hvis gulvet er ujævnt eller der er fernis til stede. I alle tilfælde er denne den mest omfattende metode af de tre og afsluttes derudover med fuld gulvafslibning, polering samt lak- og efterbehandling.

Attraktive priser på gulvafslibning Hjørring

Kunne du tænke dig et godt tilbud på gulvafslibning Hjørring? Så kontakt Maler Asmussen allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven samt tager en snak med dig omkring de muligheder, du har for at give dit gulv den professionelle behandling, det fortjener.

Gulvafslibning Hjørring
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud