Skip to main content

Maler i Frederikshavn

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Maler Frederikshavn – din malermester i Nordjylland

Står du og mangler en maler, der kan hjælpe dig med at opfriske børneværelse, soveværelse eller stue? Eller mangler du en dygtig maler, der kan give husets facade en ordentlig omgang, således den igen er ny og lækker at kigge på?

Hos Malermester Lars Asmussen har vi stor erfaring fra en lang række inden- og udendørs malerprojekter i Frederikshavn og omegn.

Vi har haft en pensel med i spillet ved projekter hos private og erhvervskunder såvel som bolig- og grundejerforeninger og kan derfor hjælpe dig, uanset hvem du er og hvor stor eller lille din opgave er.

Ved Malermester Lars Asmussen i Hjørring kan vi bryste os af et af landets dygtigste teams af engagerede malere, der er stolte af deres håndværk og vi tilbyder naturligvis også at komme og løse din maleropgave i Frederikshavn. Alle vores kunder er lige vigtige og med know-how og næse for selv de mindste detaljer, udfører vi alle vores opgaver med ét mål for øje – 100 % kundetilfredshed.

Vi vægter ærlighed og tillid højt, hvorfor transparens og gennemskuelighed også er en helt naturlig del af virksomhedens værdier. Når du vælger Malermester Lars Asmussen til at klare din næste maleropgave, kan du derfor fuldt ud forvente, at de priser, vi giver dig, er priser, du kan regne med. Hver enkelt af vores maleropgaver håndteres med faglig professionalitet og følges samtidig op af klar aftaler om deadline, pris samt rammerne for hver enkelt opgave.

Vi kører i Frederikshavn – men kunder i hele Nordjylland

Malermester Lars Asmussen har base i Hjørring, men har stor erfaring med alle typer maleropgaver i hele Nordjylland. Vi kører gerne ud, uanset om du befinder dig i Frederikshavn, Hjørring eller Brønderslev. Inden opstart af enhver opgave, foretrækker vi endvidere at komme ud til din adresse i Frederikshavn eller omegn for at besigtige opgaven. Det gør vi med henblik på at kunne vurdere opgavens omfang og mulige udfordringer og for i sidste ende at kunne udføre malerarbejde af høj kvalitet, med de helt rigtige produkter og de helt rigtige malere til din specifikke maleropgave.

Står du dog med en mindre opgave, kan vi tit og ofte give dig et uforpligtende tilbud over telefon.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Oplev et malerfirma, der aldrig går på kompromis med hverken slutresultat eller indgåede aftaler. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at vise dig, hvorfor vi er en foretrukken samarbejdspartner i Frederikshavn, til store såvel som små opgaver – til privat og erhverv.

Maler Frederikshavn
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud