Skip to main content

Tilbud på malerarbejde

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din bolig mere værdi

Tilbud på malerarbejde i Nordylland

Ønsker du et godt tilbud på din forestående maleropgave, så kontakt Malermester Lars Asmussen og tag en uforpligtigende snak og få et uforpligtigende tilbud. Vi er garant for et skarpt tilbud med en fast pris, så du ikke udsættes for ubehagelige oplevelser, når regningen skal betales.

Vi foretrækker at besigtige opgaven før vi afgiver tilbud, så du er sikker på, at få den rigtige service til den bedst mulige pris. Med base i Hjørring kører vi i hele Nordjylland. Ønsker du tilbud på en mindre eller ukompliceret maleropgave, så kan giver vi gerne et prisoverslag over telefonen.

Professionel tilbud på din maleropgave

Udfyld kontaktformularen i højre side og beskriv din forestående maleropgave. Vi kontakter dig enten via mail eller telefon indenfor 24 timer og klæder dig bedst mulig på til at få udført arbejdet professionelt og uden at gå på kompromis med hverken udseende eller kvalitet. Vores erfarne malere sørger for, at rådgive dig om alt fra valg af materialer og farver og giver gerne indblik i nogle af vores tidligere udførte opgaver, så I kan få inspiration til at opnå det perfekte resultat.

Vi leverer tilbud indenfor følgende:

  • Indvendige maleropgaver: loft, gulv, væg, karme, lister mm
  • Udvendige maleropgaver: døre, vinduer, tag, udhæng mm.
  • Opsætning af filt, væv og tapet.
  • Renovering af skimmelsvampsskader.
  • Maling af udestue, terrasser og garager.

Kontakt Malermester Lars Asmussen

Kontakt Malermester Lars Asmussen på tlf. 40 26 14 76 eller via kontaktformularen og få hjælp og sparring til dine udfordringer med epoxygulve. Vi glæder os til at hjælpe dig videre og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din forestående opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilbud på malerarbejde
Kundeudtalelse
Privat

Jeg skulle sælge min lejlighed og ledte efter en maler til opgaven. Det skulle gøres hurtigt, veludført og uden for meget unødvendigt papirarbejde projektets størrelse taget i betragtning. Lars Asmussen klarede alle disse ting og jeg fik solgt lejligheden hurtigt. 5 stjerner herfra.

Christian Hansen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Få tilbud på malerarbejde

Med et erfarent team, har vi den know-how og sans for detalje, som du trygt kan overlade din næste maleropgave.

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud